1397/12/18 شنبه
استفاده از ظرفیتهای مراکز دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی در آزمون استخدامی

تعداد 4095 نفر از داوطلبان خراسان جنوبی همزمان با کل کشور در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی با هم به رقابت پرداختند.

این آزمون در پنج حوزه امتحانی و سه شهر استان که 4 حوزه آن مراکز دانشگاه پیام نور بود، برگزار شد؛ و رقابت این داوطلبین جهت جذب در ۹۶ شغل دولتی در دستگاه‌های اجرایی استان خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی بیشترین تعداد شرکت‌کنندگان در شهرستان بیرجند بودند که ۱۳۹۶ نفر آن را بانوان و ۱۸۰۸ نفر را آقایان تشکیل دادند.

در شهرستان قاین ۲۱۱ زن و ۳۱۱ مرد و در شهرستان طبس نیز ۱۲۸ زن و ۲۴۱ مرد در این آزمون شرکت کردند.
نتایج این آزمون حدود دو ماه دیگر در اواخر اردیبهشت ماه سال 98 اعلام خواهد شد؛ و شرکت‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به سایت hrtc.ir از نتایج آزمون مطلع شوند.

حوزه امتحانی تعداد ۲287 نفر از داوطلبین این آزمون مراکز دانشگاههای پیام نور در سطح استان بود.

در کل کشور نیز تعداد ۴۵۰۰ نفر از داوطلبان جذب خواهند شد.