1402/7/27 پنجشنبه
بازدید مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی
بازدید مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی از دانشگاه پیام نور در حوزه عفاف و حجاب

در بازدید مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و ارزیابی‌های ستاد عفاف و حجاب استان با همراهی کارشناسان دفتر امور اجتماعی و نماینده دفتر امور بانوان استانداری فعالیت‌های دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی در بحث عفاف و حجاب مورد بررسی قرار گرفت. در این بازدید دکتر شبانی سرپرست دانشگاه پیام نور استان ضمن خیر مقدم به مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و هیئت همراه گفت ما در بحث پایش عفاف و حجاب در دانشگاه پیام نور با مشکل خاصی مواجه نیستیم و خداوند را شاکریم که دانشجویان خوبی این دانشگاه را انتخاب می کنند و این را مرهون جذب دانشجویان بومی دانسته که به پشتوانه خانواده‌های مذهبی و فرهنگی در این دانشگاه جذب می‌شوند و مسیر توسعه علم و فرهنگ را طی می‌کنند. شبانی افزود ما کمترین آسیب اجتماعی را در بین دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها داریم و تمام توان ما در این است که مولفه‌هایی که در منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری بوده است عمل کنیم و معتقدیم دانشگاه‌ها در رویکرد سبک زندگی ایرانی اسلامی تاثیرگذار بوده و آثر آن بر کانون خانواده نیز مشهود خواهد بود. سرپرست دانشگاه پیام نور تاکید کرد در این دانشگاه علاوه بر بحث علم آموزی مباحث تطهیر نفس و پرورش فکری و معنوی دانشجو نیز برای ما اهمیت دارد و درخواستی که از شما داریم نیز این است که در کارگاه‌های اجتماعی و فرهنگی که توسط استانداری در سطح استان برگزار می‌شود دانشگاه پیام نور نیز محوریت قرار گیرد. دکتر نخعی مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در بازدید از دانشگاه پیام نور بیرجند گفت این دانشگاه محل تبلور علم، ایمان ،امید و نور است و اگر ما نیز به هم کمک کنیم در زدودن تاریکی‌ها و راهگشای هم باشیم آسیب‌های اجتماعی در محیط ما کمرنگ شده و تاثیر آن در جامعه نیز دیده خواهد شد. نخعی افزود عملیات طوفان الاقصی یک شکست غیر قابل ترمیم برای اسرائیل با آن هیمنه پوشالی بود و امروز ما نیز وظیفه داریم با مردم فلسطین همراهی کنیم و انزجار قلبی خود را از اهداف پلید این رژیم غاصب اعلام کنیم. مدیر کل اجتماعی و فرهنگی استانداری یادآور شد اکنون ما با وجود تمام مشکلات باید تکلیف خود را بشناسیم و به درستی به سهم خودمون از این تکلیف عمل کنیم چه در عرصه عفاف و حجاب چه علم آموزی و... و همان مقداری که مربوط به ماست باید با هوشیاری به درستی به آن عمل کنیم. در پایان بررسی محیطی از اقدامات دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی و مرکز بیرجند مورد بررسی قرار گرفت.