1402/7/26 چهارشنبه
تجمع اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی و مرکز بیرجند جهت محکومیت جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه

دکتر شبانی سرپرست دانشگاه پیام نور استان ، ضمن ابراز همدردی با ملّت فلسطین جنایت‌های رژیم کودک کش اسرائیل را محکوم کرد و گفت با این جنایت وحشتناک زمان اضمحلال رژیم صهیونیستی فرا رسیده و عزم ملت مقاوم و مجاهد فلسطین را در ایستادگی برای آزادی وطن‌شان جزم خواهد کرد و این اراده‌های قوی باعنایت الهی این غده سرطانی را از صفحه روزگار محو و نابود می‌کند. در ادامه جناب آقای زاهد کارشناس مسائل سیاسی ضمن تسلیت و محکومیت این اقدامات وحشیانه اسرائیل گفت رژیم صهیونیستی با این اقدامات دنبال بیرون کردن مردم غزه از سرزمین مادریشان هست و این موضوع را در جلسه ای که قاهره برگزار شد اعلام کردند که برنامه ریزی برای بیرون کردن حماس از غزه صورت گرفته اما عملیات طوفان الاقصی تمام نقشه های کثیف صهیونیست را نابود کرد. زاهد افزود بسیاری از کمک های مالی به این رژیم پلید توسط آمریکا برای تضعیف جبهه مقاومت است و به خیال باطل دنبال نابودی مرکز لایه های مقاومت که فلسطین است هستند. وی تاکید کرد هدف آنها از این جنایات این است که در دل مردم فلسطین ترس بکارند تا آنها مجبور به تخلیه وطنشان شود اما شجاعت ۸۰ ساله فلسطین و مقاومت باعث شده آنها دنبال اسرائیل دوم باشند و برنامه ریزی آنها نیز برای بخش های از آرژانتین،سودان و دیگر کشورهای آفریقایی است اما مطمئنا نابودی اسرائیل فرا رسیده و یکی از وعده های ظهور که آزادی فلسطین هست اتفاق خواهد افتاد و این ظلم پایدار نمانده و عدالت الهی برقرار خواهد شد. در پایان مراسم نیز حاضرین شعار های مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا سر دادند.