1402/9/15 چهارشنبه
مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کشور برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید محمود نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کشور ضمن عرض تسلیت ایام گفت:ما وقتی در معرض آزمایش الهی قرار میگیریم و به پست یا مقامی دست پیدا می کنیم باید بدانیم آن پست ماندگار نیست اما اعمال در این دنیا و آخرت ثبت وضبط خواهد شد و به معنای زهد واقعی نباید به چیز گذرا دل بست و خود را در دام چیزهای پوچ و گذرا انداخت. حجت الاسلام نبوی افزود حضرت امیر المومنین علی(ع) چهار نصیحت به عبدالله بن عباس که تازه حاکم بصره شده بود کرد که ما نیز باید سر لوحه کارمان باشد که ایشان بدین ترتیب این ۴ نصیحت را برشمرد و تاکید کرد یک مسئول باید با مردم گشاده رو باشد،به آسانی آنها را بپذیرد،به اموراتشان در اسرع وقت رسیدگی کند و از غضب و عصبانیت بپرهیزد. دکتر شبانی سرپرست دانشگاه پیام نور استان ضمن خیر مقدم و خداقوت به حاضرین و همکاران مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان که به صورت ویدیو کنفرانس در مراسم شرکت داشتند گفت: خداوند را شاکریم به جهت وجود بهترین همکاران علمی و اداری در استان که همیشه همراه و همدل هستند و با باور قلبی و ایمانی دست به دست هم داده اند تا بتوانیم مشکلات را مرتفع کرده و در تحقق اهداف دانشگاه و رسالت آموزشی خود بهترین ها را رقم بزنیم. شبانی افزود: اکنون همانطور که تاکید ریاست عالیه دانشگاه هست باید در جهت ارتقای کیفیت آموزشی قدم برداشت و با رویکرد جهادگونه پیگیر حل مشکلات باشیم. در ادامه دکتر بنی هاشمی ضمن گزارش عملکرد به خصوص توسعه رشته ها گفت اگر در این مدت توفیقی در حوزه آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان حاصل شد از همدلی و زحمات همکاران علمی و اداری بود که جا دارد به نوبه خود از تک تک آنها تشکر کنم. در پایان دکتر مصلحی از زحمات دکتر بنی هاشمی در دوره مسئولیت سرپرستی معاونت آموزشی و پژوهشی و همچنین اعتماد دکتر تقی زاده ریاست عالیه دانشگاه و دکتر شبانی سرپرست دانشگاه پیام نور استان تشکر کردند و سپس از خدمات دکتر بنی هاشمی تقدیر و دکتر مصلحی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی معرفی گردید.