1402/9/16 پنجشنبه
با حضور جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند:
آیین گرامیداشت روز دانشجو در سالن اجلاس دانشگاه پیام نور استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، همزمان با فرا رسیدن ۱۶ آذر، آیین گرامیداشت روز دانشجو با حضور حجت الاسلام نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کشور، سرپرست و مسئولین دانشگاه پیام نور استان و جمعی کثیری از دانشجویان و تشکل‌های مختلف دانشجویی در سالن اجلاس دانشگاه پیام نور برگزار شد. دانشجویان با بصیرت سیاسی باید مطالبه گر باشند دکتر محمد شبانی سرپرست دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی در این آیین، ضمن خیر مقدم و گرامی‌داشت روز دانشجو با آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان گفت: تلاش مجموعه دانشگاه پیام نور چه در سطح کشور و چه استان برابر سیاستگذاری انجام شده این است که دانشجو آگاه و با بصیرت از دانشگاه خارج شود و خروجی دانشگاه مفید فایده برای جامعه باشد. شبانی افزود دانشجویان پرشور و بانشاط سرمایه‌ آینده این کشور هستند و درخواست من از شما دانشجویان این است دانشگاه با نگاه دغدغه مند در تمامی مقوله های آموزشی،فرهنگی و اجتماعی تلاش می کند و این شما هستید که باید استفاده کنید و در تشکل ها،انجمن ها،کانون ها حضور فعال داشته باشید. سرپرست دانشگاه پیام نور استان بیان داشت از دیگر رسالت های دانشگاه کادرسازی و تربیت نیروی تراز انقلاب است و شما جوانان که نسل آینده کشور هستید با امید به آینده باید با بصیرت سیاسی مطالبه گر باشید و فقط به دنبال رفتن کلاس و اخذ مدرک تحصیلی نباشید زیرا دشمن تمام تلاشش بر این است تا ذهن و خیال جوانان را در دست گرفته و آنها را به انحراف بکشاند. جوانان ما آگاهند و هوشیار،فریب نمی خورند حجت الاسلام سید محمود نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کشور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ گفت: همانطور که بارها رهبر معظم انقلاب فرمودند دانشجو انتقادگر و عدالتگر است و دنبال این است که عدالت اجرا شود و فکرش پیشرفت کشور است و این اقتضای دانشجو بودن است و اگر غیر از این باشد باید تعجب کرد. حجت الاسلام نبوی افزود: در سال گذشته دشمن با جوسازی و تحریف بر موج فضای مجازی سوار شد و برای جوانان و تعدادی از دانشجویان شبهه ایجاد کرد از جمله اقدامات رسانه های معاند و تحرکات منافقین در آلبانی، اما همانطور که خودشان اعتراف کردند و دلیل شکستشان را نیز اهانت به مقدسات اعلام نمودند، جوانان و دانشجویان امسال آگاه و هوشیار دیگر فریب نخوردند و علی رغم تمام تلاشهای دشمن و هزینه های صورت گرفته جهت متلاطم کردن شرایط در مهر ماه امسال اما دانشجویان آگاه و بیدار بودند. ایشان در ادامه تاکید کرد شبهه ای نیست که در منابع ما پاسخ آن وجود نداشته باشد و مطمئن باشید هر شبهه ای برای جوان ما باشد پاسخ آن نیز داده شده مانند برخی از منابع مثل بانک پرسش و پاسخ دانشجویی به نام پرسمان که بیش از ۲۰ هزار سوال دانشجویان در آن توسط همکاران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها پاسخ داده شده است. اجرای برنامه های طنر، مسابقه و موسیقی زنده از دیگر برنامه های این مراسم بود.