1402/9/14 سه‌شنبه
امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان منعقد شد

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و پارک علم و فناوری خراسان جنوبی امروز دوشنبه ۱۳ آذر در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان منعقد شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛این تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور استان و پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، امروز در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان با حضور دکتر محمد شبانی سرپرست دانشگاه پیام نور استان و دکترمحمدحسن مجیدی، رئیس پارک علم و فناوری استان امضا شد. همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و پارک علم و فناوری در زمینه های برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی، کارگاهها،همایش و سمینارهای علمی مشترک، استفاده از ظرفیت‌ها و فضاهای فیزیکی آموزشی،آزمایشگاهی و کارگاهی در جهت ارتقا و توسعه همکاری های طرفین در چهارچوب ضوابط و مقررات قانونی طرفین تفاهم نامه از جمله موضوعات این تفاهم نامه است. این تفاهم نامه در ۱۰ ماده و ۱ تبصره به امضاء طرفین رسید.