1403/2/8 شنبه
بیانیه دانشگاهیان پیام نور استان خراسان جنوبی
بیانیه دانشگاهیان پیام نور استان خراسان جنوبی در حمایت از اعتراض و تحصن دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی مردم مظلوم غزه

بسم الله القاسم الجبارین
دنیا شاهد یک تحول عظیم است، ستمگران کاخهای سیاه و سفید آمریکا و اسرائیل و همدستان آنها در بهت و حیرت یک بیداری تمام عیار اسلامی قرار گرفته اند و هیچ راه چاره ای ندارند از سردرگمی و حیرت دست به یک سری اقدامات جنون آمیز و سرکوبگرانه می‌زنند و نخبگان و اساتید و دانشجویان را در دانشگاه‌های ایالات مختلف آمریکا مورد ظلم و ستم و ضرب و شتم قرار می‌دهند و شمار زیادی از آنان را بیگناه زندانی و زخمی کرده اند، برای کسانی که قلدری و زورمداری و حماقت بر آنها غلبه دارد کار عبث و احمقانه ای انجام میدهند و فکر می‌کنند با این اقدامات دیوانه وار می‌شود دنیا را ساکت کرد، به فرمایش قرآن عظیم و عزیز یُریدون اَن یُطفئوا نورالله باَفواههم : می‌خواهند نور خدا را با فوت کردن دهانشان خاموش کنند، چقدر احمق و دیوانه اند ، نور خدا که فوق کل نور است ؛ آیا می‌شود نور یک لامپ که ساخته دست بشر است را با دهان خاموش کرد؟؟
!! این خیزش عظیم ملت‌های بیدار در سراسر جهان بویژه دانشگاهیان در حمایت از مردم مظلوم غزه ، همان نور الهی است که انشاالله در سراسر جهان فراگیر خواهد شد، واللهُ مُتِمُ نوره ولو کرِهَ المشرکون، این وعده‌ی الهی است که؛ حاکمیت آینده جهان از آنِ مسلمانان مظلوم و مستضعفین جهان است، ما دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان خراسان اقدامات جنون آمیز حاکمان آمریکایی و اسرائیلی را شدیدا محکوم میکنیم و باردیگر حمایت قاطع خود را از مردم مظلوم غزه و دانشگاهیان آمریکا اعلام می‌داریم.

اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی