1401/2/11 یکشنبه
مسابقه دارت در سالن ورزشی دانشگاه پیام نور برگزار شد
مسابقه دارت همزمان با ماه مبارک رمضان و گرامیداشت یاد و خاطره استاد بسیجی دکتر علیرضا پارسا و همچنین روزملی خلیج فارس برگزارشد

همزمان با ماه مبارک رمضان و گرامیداشت یاد و خاطره استاد بسیجی دکتر علیرضا پارسا و همچنین روزملی خلیج فارس برگزارشد: مسابقه دارت گرامیداشت یاد و خاطره استاد فقید دانشگاه، دکتر علیرضا پارسا، در سالن ورزشی و با حضور ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر ذبیح الله اوحدی وحجت السلام والمسلمین آقای حسین مسعودی و آقای دکتر محمد شبانی مسئول کانون بسیج اساتید و۲۶ نفر از همکاران مرکز بیرجند و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور برگزار شد و برندگان نهایی بدین صورت مشخص شدند. (مقام های اول تا دوم در بخش بانوان) مقام اول:خانم زهرا زراعتکار مقام دوم: خانم آمنه ابطحی نیا وهمچنین در بخش آقایان مقام اول :آقای مجید زارعی مقام دوم:آقای محمد رمضانی مقام سوم: آقای سعید قدیری را کسب نمودند. گفتنی است، این مسابقه که به همت واحد تربیت بدنی و بسیج اساتید استان برگزار شد،که شور و شعف خاصی را در فضای دانشگاه به وجود آورد ،ضمنا به نفرات اول تا سوم هدایا وحکم قهرمانی از طرف بسیج اساتید اهدا شد.