1401/2/26 دوشنبه
مراسم معارفه سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی و سرپرست امور اداری و پشتیبانی دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی، مراسم معارفه سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی و سرپرست امور اداری و پشتیبانی دانشگاه پیام نور استان با حضور جناب آقای دکتر اوحدی ریاست دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی، مسوول دفتر نهاد نمایندگی دانشگاه پیام نور استان،مسوول دفتر نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و همکاران علمی و اداری در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند برگزار گردید.
 در این مراسم که همکاران دیگر مراکز و واحدهای استان نیز بصورت مجازی شرکت کرده بودند آقای دکتر سید علی بنی هاشمی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان و آقای محمد احمدی به عنوان سرپرست امور اداری و پشتیبانی دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی معارفه شدند.