1401/2/27 سه‌شنبه
افتخاری دیگر برای دانشگاه پیام نورخراسان جنوبی؛
تندیس ملی فداکاری به دانشجوی شایسته دانشگاه پیام نور و عضو جمعیت هلال احمر شهرستان طبس اعطا شد

به گزارش روابط عمومی ،میترا کرمی دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه پیام نور مرکز طبس بابت فعالیت های بشردوستانه، عام المنفعه و جهادی موفق به کسب نشان ملی فداکاری در *یازدهمین دوره* این آیین شد.

تندیس ملی فداکاری به دانشجویان فعالی اعطا می شود که در زمینه تأمین اعضای حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو، مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیت‌زدایی کشور، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در حوزه‌های سلامت و توانبخشی و انجام فعالیت‌های داوطلبانه در زمینه حفاظت از محیط زیست در حال فعالیت جهادی هستند.
 گفتنی است میترا کرمی به جهت :
راه اندازی گروه های جهادی در مناطق محروم استان با موضوع ارائه خدمات فرهنگی آموزشی
پیگیری درمان و واکسینه کردن دام و احشام مردم روستا توسط شبکه دامپزشکی به صورت رایگان
راه اندازی کارگاه تولید ماسک رایگان و توزیع ۲۰ هزار ماسک
مشارکت در ایجاد کمربند سبز در اطراف شهرستان با کاشت ۲۰۰۰ نهال
مشارکت موثر در کاروان سلامت روستاهای تپه طاق با همکاری خیرین و پزشکان متخصص
برپایی ایستگاه سلامت و توزیع جعبه های کمک های اولیه
مفتخر به دریافت  تندیس ملی فداکاری شد.