1402/2/26 سه‌شنبه
دستورالعمل برگزاری آزمون پایان ترم
دستورالعمل برگزاری آزمون پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401

دستورالعمل برگزاری آزمون پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 به منظور آمادگی دانشجویان عزیز به شرح زیر می باشد:
در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 آزمون کلیه دروس در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد به شکل ذیل برگزار می‌گردد:
نوع درس نوع برگزاری
الف -دروس دارای منبع حضوری - متمرکز
ب-درس عمومی غیرحضوری- متمرکز در بستر سامانه سما
ج-دروسی که تعداد دانشجوی آن در کل کشور کمتر یا مساوی 10 نفر است غیرحضوری- غیر متمرکز
در بستر lms استان

الف
نکات مهم در برگزاری آزمون‌های متمرکز حضوری پایان ترم

جهت ورود به سامانه آزمون الکترونیکی در آزمون‌های حضوری، نام کاربری : شماره دانشجویی و کلمه عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‌باشد.
     *  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع، شماره دانشجویی است.
ب نکات اجرایی در برگزاری آزمون‌های متمرکز و مجازی و غیر حضوری دروس عمومی بر بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون
  1. آزمون دروس عمومی در سامانه مرکز سنجش و آزمون به آدرس https://edu.pnu.ac.ir  برگزار خواهد شد.
  2. تاریخ آزمون‌های دروس عمومی از 27 تا 31 خرداد ماه 1402 (به مدت 5 روز ) می‌باشد.
  3. لیست ساعت برگزاری آزمون هر یک از دروس عمومی به تفکیک استان بوده و در کارت آزمون (گزارش 428 ) دانشجو نیز لحاظ شده است.
  4. جهت ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون، نام کاربری : شماره دانشجویی و کلمه عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
* با توجه به اینکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان کلمه عبور در نظر گرفته شده است، در صورتیکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان اشتباه می‌باشد، در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام گردد.
  1. ساعات آزمون برای هر استان متفاوت بوده، لذا دانشجویان موظف می‌باشند مطابق با ساعات اعلام شده بر روی کارت آزمون در امتحان شرکت نمایند.
ج-نکات اجرایی در برگزاری آزمون های غیر متمرکز دروسی که تعداد آن در کل کشور زیر 10نفر می باشد:
ارزشیابی دروس فوق به صورت غیر متمرکز و روش انجام آن به صورت غیر حضوری است و صرفاٌ از طریق سامانه ال ام اس استانی با آدرس lms.skh.pnu.ac.ir   برگزار خواهد شد.تاریخ و نوع آزمون توسط استاد مربوطه در تابلو اعلانات درس در سامانه ال ام اس اعلام خواهد شد.ضمناٌ نوع آزمون این دروس در گزارش 428طبق نظر استاد درج شده است.