1402/6/1 چهارشنبه
پیام تشکر و قدردانی دکتر بنی هاشمی سرپرست دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی

پیام تشکر و قدردانی دکتر بنی هاشمی سرپرست دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی از حمایت های نماینده معزز ولی فقیه در استان و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در جهت حفظ جایگاه دانشگاه پیام نور متن این پیام بدین شرح است: باسمه تعالی به یقین تحقق اهداف و پيشرفت آموزش عالي استان مرهون تلاش و كوشش جامعه دانشگاهي و همراهي و همدلي نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي است که در حمایت از موجودیت دانشگاه پیام نور به عینه مشهود بود و جای تشکر و سپاسگزاری دارد. دانشگاه پیام نور مولود انقلاب اسلامی بوده و در طول حیات خود کاملا همگام با اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی در جهت توسعه عدالت آموزشی به خصوص در مناطق محروم و کم برخوردار گام های بسیار موثر و غیر قابل انکاری برداشته است. در حال حاضر که مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، خانواده ها را درگیر کرده است، لزوم توجه و حمایت همه جانبه از جایگاه دانشگاه پیام نور اهمیت بسزایی دارد. این دانشگاه باعث شده است که دانشجویان در کنار خانواده خود بدون دغدغه مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی خوابگاهی و... به تحصیل بپردازند. در چند روز گذشته، فعالیت های گسترده ای از قبیل حضور در دفتر نماینده معزز ولی فقیه در استان خراسان جنوبی، حضرت آیت الله عبادی، تماس تلفنی و حضور در دفتر شهرستانی نمایندگان استان جناب آقای دکتر نخعی و آقای خسروی، تماس تلفنی و مذاکره حضوری در مجلس شورای اسلامی با نمایندگان استان آقای دکتر اسحاقی و حجت الاسلام و المسلمین نصیرایی، شرکت در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با پیگیری و همراهی جناب آقای دکتر اسحاقی رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی و در نهایت هماهنگی دیدار حضوری بین آقای دکتر اسحاقی رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی و جناب آقای دکتر تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور کشور صورت گرفت که عزیزان نماینده با سعه صدر و بی دریغ با مجموعه دانشگاه پیام نور همراهی کردند. جا دارد به نوبه خودم و از جانب تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی اعم از دانشجویان،اعضای علمی و یاوران علمی، از درایت، حمایت و هوشیاری نماینده معزز ولی فقیه در استان خراسان جنوبی و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی که منجر به حفظ جایگاه دانشگاه پیام نور بعنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور و جلوگیری از تضعیف آن شدند، تشکر و قدردانی نمایم. رجاي واثق دارم با همكاري و پشتيباني نماینده معزز ولی فقیه، نمايندگان و مديران محترم استان و شهرستانها، دانشگاه پیام نور مي‌تواند همانند همیشه، در راستاي ماموريت و برنامه راهبردي خود با محوریت عدالت آموزشی، به موفقيت های بسیاری دست يابد.
ومن الله التوفیق و علیه التکلان
سید علی بنی هاشمی