اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی، تعدادی ۴۲ نفر از  دانشجویان دختر مراکز و  واحدهای دانشگاه پیام نور استان از شهرستان های بیرجند،قاین،نهبندان،اسدیه،حاجی آباد،خوسف و سرایان برای بازدید از مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.
اعزام دانشجویان دختر دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی به راهیان نور

در این سفر معنوی دانشجویان علاوه بر مناطق عملیاتی زیارت مرقد مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد جمکران،آستان امامزاده شاه چراغ شیراز،آستان امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس و مزار شهید حاج قاسم سلیمانی در کرمان از دیگر برنامه های این سفر معنوی خواهد بود.
در این سفر 6 روزه، از رزمنده گان دفاع مقدس به عنوان راوی حضور خواهند داشت تا برای دانشجویان روایتگر شجاعت و ایثار شهدا و همرزمانشان در مناطق جنگی و عملیاتی باشند.

آشنایی جوانان با جبهه و جنگ،زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا، بیان ایثارگری و رشادت های دلاورانه ی آن ها و ادامه دادن راه آن پرستو ها عاشق از جمله مهمترین اهداف این سفر معنوی است.

آرشیو اطلاعیه ها